Jedz i chudnij!

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
pochłaniamy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi skonsumować
każda kobieta, aby
szybko
trawić i poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jadło
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające forum dyskusyjne

tabletki odchudzające allegro